17/04/2023 17/04/2023 Με την συμμετοχή πλήθους ευσεβών Χριστιανών, εκ Πατρών και από άλλα μέρη, μέσα στο κλίμα της χαράς και του Φωτός της Αναστάσεως, τελέσθηκε την Κυριακή του Πάσχα, το απόγευμα ο Εσπερινός της Αγάπης, στον Ιερό Ναό του Πολιούχου των Πατρών, Αγίου Αποστόλου Ανδρέου. Στον Εσπερινό της Αγάπης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντος...
17 Απριλίου, 2023 - 11:48
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2023 - 11:52

Για την αγάπη προς τον Θεό και τον συνάνθρωπο μίλησε ο Πατρών Χρυσόστομος

Διαδώστε:
Για την αγάπη προς τον Θεό και τον συνάνθρωπο μίλησε ο Πατρών Χρυσόστομος

Με την συμμετοχή πλήθους ευσεβών Χριστιανών, εκ Πατρών και από άλλα μέρη, μέσα στο κλίμα της χαράς και του Φωτός της Αναστάσεως, τελέσθηκε την Κυριακή του Πάσχα, το απόγευμα ο Εσπερινός της Αγάπης, στον Ιερό Ναό του Πολιούχου των Πατρών, Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Στον Εσπερινό της Αγάπης χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, συγχοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, με την συμμετοχή δεκάδων Κληρικών της πόλεως και της Μητροπόλεως των Πατρών.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για την αγάπη προς τον Θεό και τον συνάνθρωπο, όπως πηγάζει από τον Σταυρό και το κενό Μνήμα του σαρκί Παθόντος και εκ Τάφου Ανατείλαντος Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και ευχήθηκε εκ βαθέων προς όλους έτη πολλά, ευλογημένα και Αναστάσιμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων