09/06/2023 09/06/2023 H επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κα Αντριάνα Τσιάμπα, η οποία εκτελεί χρέη Πρέσβεως επισκέφθηκε σήμερα τον  Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του και να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Η κα Αντριάνα Τσιάμπα συνοδευόταν από την επίτιμο Πρόξενο της Ρουμανίας στην Πάτρα,...
09 Ιουνίου, 2023 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 17:14

Η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Πατρών

H επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κα Αντριάνα Τσιάμπα, η οποία εκτελεί χρέη Πρέσβεως επισκέφθηκε σήμερα τον  Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του και να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Η κα Αντριάνα Τσιάμπα συνοδευόταν από την επίτιμο Πρόξενο της Ρουμανίας στην Πάτρα, κα. Μαριάννα Κρατσιούν και την κα. Μιοάρα Πιτούτς, Σύμβουλο της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα,

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε τις παραπάνω κυρίες με πολλή αγάπη, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψή τους και συνεζήτησαν διάφορα θέματα τα οποία αφορούν στη σχέση μεταξύ των χωρών Ελλάδος και Ρουμανίας, οι οποίες τιμούν ιδιαιτέρως τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα στην προσκυνηματική θεωρία πλήθους Ρουμάνων Κληρικών και Λαικών στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.λ.π.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας και στις κυρίες που την συνόδευαν υγιεία παρά Κυρίου και πρόοδο πνευματική και τους προσέφερε ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για το βίο και το μαρτύριο του Αποστόλου Ανδρέου και την ιστορία των Ιερών Ναών του στην Πάτρα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων