29/11/2020 29/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα μεταδώσει ΔΩΡΕΑΝ ζωντανά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία από τον Πολιούχο Πατρών, Άγιο Ανδρέα, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου. Τα ενδιαφερόμενα Μέσα (ιστοσελίδες, ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα κ.α.) τα οποία προτίθενται να αναμεταδώσουν την Θεία Λειτουργία, μπορούν να συνδεθούν με την διεύθυνση https://youtu.be/kyQB00D7LlA Η μετάδοση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ώρα...
29 Νοεμβρίου, 2020 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2020 - 13:27

Η Ι.Μ. Πατρών θα μεταδώσει ΔΩΡΕΑΝ τη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ανδρέα

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Πατρών θα μεταδώσει ΔΩΡΕΑΝ τη Θεία Λειτουργία για την εορτή του Αγίου Ανδρέα

Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών θα μεταδώσει ΔΩΡΕΑΝ ζωντανά την Πανηγυρική Αρχιερατική Θ. Λειτουργία από τον Πολιούχο Πατρών, Άγιο Ανδρέα, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Τα ενδιαφερόμενα Μέσα (ιστοσελίδες, ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα κ.α.) τα οποία προτίθενται να αναμεταδώσουν την Θεία Λειτουργία, μπορούν να συνδεθούν με την διεύθυνση https://youtu.be/kyQB00D7LlA

Η μετάδοση είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, ώρα έναρξης 07:30 π.μ. μέχρι το πέρας της Θ. Λειτουργίας και θα είναι σε ποιότητα HD.

Σας αποστέλλουμε, επίσης, την αναγγελία (τηλεοπτικό σποτ) της μετάδοσης αυτής η οποία μπορεί να μεταδοθεί από σήμερα έως και αύριο (Κυριακή 29.11.2020).

ΣΠΟΤ: https://youtu.be/dWQxVKNJkKw

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων