09/02/2021 09/02/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, οι νέοι επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πατρών. Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων με έδρα την Πάτρα, ο Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος και ο Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος, Διοικητής...
09 Φεβρουαρίου, 2021 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2021 - 18:01

Η νέα Ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Η νέα Ηγεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκαν, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων τους, οι νέοι επικεφαλής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πατρών.

Ο Υποστράτηγος Γεώργιος Πουρναράς, συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων με έδρα την Πάτρα, ο Αρχιπύραρχος Ανδρέας Στεμπίλης, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος και ο Πύραρχος Λουκάς Μούτσελος, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαΐας.

Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με πολλή αγάπη την νέα Ηγεσία της Πυροσβεστικής και ευχήθηκε τα δέοντα για υγεία και ευλογία παρά Κυρίου στο δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν άπαντες οι εργαζόμενοι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Επίσης ευχαρίστησε προσωπικά και εκ μέρους της τοπικής Εκκλησίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία διά τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και στην Πατρίδα μας.

Διαβεβαίωσε ακόμη, ότι η τοπική Εκκλησία θα είναι πάντοτε στο πλευρό τους, ενισχύοντας τους διά των προσευχών και της πατρικής αγάπης στο δύσκολο και πολυεύθυνο έργο τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων