17/12/2021 18/12/2021 Ο λαός των Πατρών έστειλε για μια ακόμη φορά την προσφορά της αγάπης του στην Ιεραποστολική Μητρόπολη της Κανάγκας, όπου υπηρετεί και διακονεί με την πατρική ευχή και ευλογία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου, με αυτοθυσιαστική αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος. Είκοσι πέντε τόνοι από είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και...
17 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:32
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2021 - 0:04

Η Πάτρα στέλνει προσφορά αγάπης στην μακρινή Κανάγκα

Διαδώστε:
Η Πάτρα στέλνει προσφορά αγάπης στην μακρινή Κανάγκα

Ο λαός των Πατρών έστειλε για μια ακόμη φορά την προσφορά της αγάπης του στην Ιεραποστολική Μητρόπολη της Κανάγκας, όπου υπηρετεί και διακονεί με την πατρική ευχή και ευλογία του Μακαριωτάτου Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ.κ. Θεοδώρου, με αυτοθυσιαστική αγάπη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κανάγκας κ. Θεοδόσιος.

Είκοσι πέντε τόνοι από είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν και με κοντέινερ εστάλησαν στην Ιερά Μητρόπολη Κανάγκας.

Εργάστηκαν γι’ αυτό, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ο Πρόεδρος του Ιεραποστολικού Συλλόγου «ο Ιερός Χρυσόστομος», κ. Ευστάθιος Μαλάκης και τα μέλη του Ιεραποστολικού Συλλόγου και πολλοί αδελφοί, που στηρίζουν παντοιοτρόπως το ιεραποστολικό έργο.

Ο Σεβασμιώτατος προ της αναχώρησης της αποστολής αυτής στην Κανάγκα, μετέβη στον τόπο της συγκέντρωσης των αγαθών και ευλόγησε την όλη εργασία και τους ιεραποστολικά εργαζομένους αδελφούς.

Η Ιερά Μητρόπολη εκφράζει ευχαριστίες σε όλους όσοι έρχονται αρωγοί στην ιεραποστολική αυτή εργασία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων