03/10/2020 03/10/2020 Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου Πατρών τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανεφέρθη στο Μυστήριο της Εκκλησίας και εστάθη στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, που είναι το κέντρο της ζωής κάθε πιστού. Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στο πολυπληθές...
03 Οκτωβρίου, 2020 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2020 - 14:34

“Η Θεία Ευχαριστία το κέντρο της ζωής κάθε πιστού”

Διαδώστε:
“Η Θεία Ευχαριστία το κέντρο της ζωής κάθε πιστού”

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου Πατρών τελέστηκε η Ακολουθία του Εσπερινού, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του ανεφέρθη στο Μυστήριο της Εκκλησίας και εστάθη στο μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, που είναι το κέντρο της ζωής κάθε πιστού.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος παρουσίασε στο πολυπληθές εκκλησίασμα τον νέο Προιστάμενο του Ιερού Ναού, πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. π. Ανδρέα Θεοδωράτο, ο οποίος διακονεί στις Διοικητικές Υπηρεσίες της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και υπήρετεί με ζήλο και αυταπάρνηση όπου η Εκκλησία τον καλέσει. Στον νέο προιστάμενο, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα, καλλίκαρπη διακονία και κάθε ευλογία παρά Κυρίου, ενώ ευχαρίστησε για την προσφορά του στον αμπελώνα του Κυρίου τον συνταξιοδοτηθέντα Εφημέριο της Ενορίας, π. Κωνσταντίνο Μπονάτσο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων