18/04/2024 18/04/2024 Με τις ευλογίες και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε λαμπρή συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον μεγαλοπρεπή και ιστορικό Ιερό Ναό της Παντανάσσης των Πατρών. Την μουσική πανδαισία παρουσίασαν οι χορωδίες: α) Βυζαντινός χορός της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, κ. Ιωάννου...
18 Απριλίου, 2024 - 10:53

Λαμπρή Συναυλία με επίκαιρους ύμνους στην Παντάνασσα των Πατρών

Διαδώστε:
Λαμπρή Συναυλία με επίκαιρους ύμνους στην Παντάνασσα των Πατρών

Με τις ευλογίες και την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, πραγματοποιήθηκε λαμπρή συναυλία με ύμνους της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον μεγαλοπρεπή και ιστορικό Ιερό Ναό της Παντανάσσης των Πατρών.

Την μουσική πανδαισία παρουσίασαν οι χορωδίες:

α) Βυζαντινός χορός της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών υπό την διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Πατρών, κ. Ιωάννου Κόττορου.

β) Μικτή χορωδία της Πολυφωνικής Πατρών υπό την διεύθυνση του Καλλιτεχνικού Διευθυντού κ. Σταύρου Σολωμού

γ) Η τετράφωνη χορωδία, του Ιερού Ναού της Παντανάσσης Πατρών, «Γεώργιος Ν. Τριάντης» υπό την διεύθυνση του κ. Θεοδώρου Χαλκιοπούλου.

Την εκδήλωση παρουσίασε και τους ύμνους προλόγισε ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. π. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Παντανάσσης Πατρών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος έκλεισε την εκδήλωση με σύντομη ομιλία και ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν και συνεργάστηκαν για την επιτυχία της και προσέφερε στους Χοράρχες, αναμνηστικές πλακέτες.

Παρέστησαν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, πολλοί Κληρικοί της πόλεως των Πατρών και εκτός αυτής, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, Εκπρόσωπος του Περιφερειάρχου, η Αντιπεριφερειάρχης κ. Γεωργία Ντάτσικα, ο πρ. Δήμαρχος Πατρέων κ. Ανδρέας Καράβολας, ο Νομικός Σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, κ. Πέτρος Ρηγάτος και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων