24/12/2022 24/12/2022 Πλήθος παιδιών, κατέκλυσε το Επισκοπείο των Πατρών, την παραμονή των Χριστουγέννων, για να μεταφέρουν το μήνυμα της Θείας Ενανθρωπήσεως, μέσα από τα παραδοσιακά κάλαντα. Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μίλησε με πατρική αγάπη και ευχήθηκε από καρδίας εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, ως και της Πρωτοχρονιάς και των άλλων εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου....
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2022 - 14:28

Μαθητές είπαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Μαθητές είπαν τα κάλαντα στον Μητροπολίτη Πατρών

Πλήθος παιδιών, κατέκλυσε το Επισκοπείο των Πατρών, την παραμονή των Χριστουγέννων, για να μεταφέρουν το μήνυμα της Θείας Ενανθρωπήσεως, μέσα από τα παραδοσιακά κάλαντα. Ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μίλησε με πατρική αγάπη και ευχήθηκε από καρδίας εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, ως και της Πρωτοχρονιάς και των άλλων εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Εκτός από τις μικρές ομάδες παιδιών, τα κάλαντα έψαλαν ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου:

1. Οι μαθητές του Αρσακείου Γυμνασίου.

2. Οι μαθητές του Εκκλησιαστικού Λυκείου Πατρών.

3. Η παρέα του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου

4. Το Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μπάλα Πατρών.

5. Oι νεανικές Ομάδες Αρρένων και Θηλέων της Χριστιανικής Εστίας Πατρών.

6. Οι Πρόσκοποι Πατρών.

7. Οι μαθητές της Σχολής της Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών και των παραρτημάτων της, στην Κάτω Αχαία και στην Χαλανδρίτσα.

8. Το Λύκειο Ελληνίδων Πατρών.

9. Το Κατηχητικό Σχολείο της Ενορίας του Αγίου Νεκταρίου Πατρών

10. Το Κατηχητικό Σχολείο του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους από τα Κρύα Ιτεών, κ.λ.π.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων