23/02/2023 23/02/2023 Μεγάλη και συγκινητική είναι η ανταπόκριση του Πατραϊκού Λαού στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοηθείας, για τους πληγέντες από το φοβερό και καταστρεπτικό σεισμό συνανθρώπους μας, στην Τουρκία και Συρία. Το ανθρωπιστικό υλικό συγκεντρώθηκε διά των Ιερών Ναών στο Κελάρι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και διά του Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»...
23 Φεβρουαρίου, 2023 - 10:35

Μητρόπολη Πατρών: Μεγάλη ανταπόκριση του λαού για τους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία

Διαδώστε:
Μητρόπολη Πατρών: Μεγάλη ανταπόκριση του λαού για τους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία

Μεγάλη και συγκινητική είναι η ανταπόκριση του Πατραϊκού Λαού στο κάλεσμα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοηθείας, για τους πληγέντες από το φοβερό και καταστρεπτικό σεισμό συνανθρώπους μας, στην Τουρκία και Συρία.

Το ανθρωπιστικό υλικό συγκεντρώθηκε διά των Ιερών Ναών στο Κελάρι της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως και διά του Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, θα αποσταλή στους εμπεριστάτους αδελφούς μας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον Ιερό Κλήρο και το Χριστεπώνυμο Πλήρωμα της Ιεράς και Αποστολικής Μητροπόλεως Πατρών και εύχεται “υγιείαν κατ’ άμφω και πάσαν παρά Κυρίου ευλογίαν, προς όλους τους φιλοθέους και φιλανθρώπους αδελφούς μας. Επίσης καλεί άπαντας να συνεχίσουν να προσεύχωνται για τον επιστηριγμό των σεισμοπλήκτων αδελφών μας και για να μας σώζη ο Κύριος εκ της φοβεράς του σεισμού απειλής”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων