09/02/2024 09/02/2024 Ιερά Παράκληση και ενημερωτική ομιλία για θέματα του Γάμου και της Οικογένειας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:  “Η Εκκλησία μας ως μητέρα φιλόστοργη προσεύχεται για τα παιδιά της και δέεται μετά δακρύων για τον φωτισμό και...
09 Φεβρουαρίου, 2024 - 9:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2024 - 9:56

Μητρόπολη Πατρών: Προσευχή για την οικογένεια

Διαδώστε:
Μητρόπολη Πατρών: Προσευχή για την οικογένεια

Ιερά Παράκληση και ενημερωτική ομιλία για θέματα του Γάμου και της Οικογένειας θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: 

“Η Εκκλησία μας ως μητέρα φιλόστοργη προσεύχεται για τα παιδιά της και δέεται μετά δακρύων για τον φωτισμό και την παρά Θεού ενίσχυση.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, σας προσκαλούμε σε σύναξη προσευχής και ενημέρωσης πάνω στα θέματα Γάμου και Οικογενείας και μάλιστα λόγω της επικαιρότητος του προς ψήφισιν, δηλαδή, νομοσχεδίου, περί του λεγομένου «γάμου» ομοφυλοφίλων, περί του οποίου η Εκκλησία εγνώρισε, με πολλούς τρόπους μέχρι τώρα, στα παιδιά της τις θέσεις της, μέσα από την βαθειά της αγάπη και το ανύστακτο ενδιαφέρον για την σωτηρία μας.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Άνδρέου, την Κυριακή, 11.2.2024 και ώρα 6 το απόγευμα, στην Ιερά Παράκληση που θα τελέσωμε και εν συνεχεία στην ενημερωτική ομιλία που θα κάνωμε, για τα θέματα του Γάμου και της Οικογενείας, όπως τα όρισε ο Θεός και θα εκφράσωμε τις τοποθετήσεις μας, επί του προς ψήφισιν γνωστού Νομοσχεδίου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων