17/03/2022 17/03/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επiσκέφθηκαν την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 για να λάβουν την ευχή και την ευλογία του, ο απερχόμενος κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών κ. Νικόλαος Ματούλας και ο νέος Λιμενάρχης κ. Λάζαρος Χανουμίδης. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε και στους δύο να έχουν ευλογημένη πορεία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, ευχαρίστησε για την αρίστη...
17 Μαρτίου, 2022 - 16:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/03/2022 - 16:58

Ο απερχόμενος κεντρικός Λιμενάρχης και ο νέος στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο απερχόμενος κεντρικός Λιμενάρχης και ο νέος στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επiσκέφθηκαν την Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 για να λάβουν την ευχή και την ευλογία του, ο απερχόμενος κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών κ. Νικόλαος Ματούλας και ο νέος Λιμενάρχης κ. Λάζαρος Χανουμίδης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε και στους δύο να έχουν ευλογημένη πορεία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνουν, ευχαρίστησε για την αρίστη συνεργασία του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών με την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και τους προσέφερε ως ευλογία από μια εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων