04/11/2022 04/11/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε χθες στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος κ. Ευρυβιάδης Σαπουνάς. Τον κ. Σαπουνά συνόδευαν συνεργάτες του, προκειμένου να λάβει την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και πραγματοποιήσεως από κοινού εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων,...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 12:45

Ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο Διοικητής της 5ης  Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε χθες στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος κ. Ευρυβιάδης Σαπουνάς.

Τον κ. Σαπουνά συνόδευαν συνεργάτες του, προκειμένου να λάβει την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου και να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και πραγματοποιήσεως από κοινού εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, προς όφελος της τοπικής και όχι μόνο, κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων