23/09/2020 23/09/2020 Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών η μνήμη του προστάτη Αγίου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Νεομάρτυρα Νικολάου Καρπενησιώτη. Στην λειτουργία παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας κος Μπονάνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Βαγενάς οι πρώην πρόεδροι κ. Ρώρος και Στριφτούλιας μέλη της διοίκησης του Συλλόγου...
23 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:51
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2020 - 20:48

Ο εορτασμός του προστάτη του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας

Διαδώστε:
Ο εορτασμός του προστάτη του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας

Με λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών η μνήμη του προστάτη Αγίου του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας, Νεομάρτυρα Νικολάου Καρπενησιώτη.

Στην λειτουργία παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας κος Μπονάνος, ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Ζαφειρόπουλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κος Βαγενάς οι πρώην πρόεδροι κ. Ρώρος και Στριφτούλιας μέλη της διοίκησης του Συλλόγου και συνάδελφοι.

 

πηγή: thebest.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων