23/12/2019 23/12/2019 Για μία ακόμα χρονιά, με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε τα ιδρύματα της πόλης και βρέθηκε κοντά στους αδελφούς μας που περιθάλπονται σε αυτά, αλλά και στους εργαζομένους, οι οποίοι κάθε μέρα κάνουν κατάθεση αγάπης στη διακονία του πάσχοντος συνανθρώπου. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα σε όλους...
23 Δεκεμβρίου, 2019 - 14:18

Ο Μητρ. Πατρών σε Ιδρύματα της πόλης

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Πατρών σε Ιδρύματα της πόλης

Για μία ακόμα χρονιά, με την ευκαιρία της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, επισκέφθηκε τα ιδρύματα της πόλης και βρέθηκε κοντά στους αδελφούς μας που περιθάλπονται σε αυτά, αλλά και στους εργαζομένους, οι οποίοι κάθε μέρα κάνουν κατάθεση αγάπης στη διακονία του πάσχοντος συνανθρώπου.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα σε όλους και τους διαβεβαίωσε ότι είναι κοντά τους πάντα, με την προσευχή του με την πολλή πατρική του αγάπη.

Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Πατρών επισκέφθηκε τα εξής ιδρύματα:

α) Το Καραμανδάνειο  Νοσοκομείο,

β) Το Ίδρυμα «ΜΕΡΙΜΝΑ»,

γ) Την Κιβωτό της Αγάπης,

δ) Το Άσυλο Ανιάτων,

ε)  Το Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο,

στ) Την Φωλιά του Παιδιού

ενώ τις επόμενες μέρες, θα βρεθεί κοντά στους ασθενείς και το προσωπικό των άλλων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων της πόλης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων