18/10/2020 18/10/2020 Την Δευτέρα το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης Πατρών, ετελέσθη ο Αγιασμός στην Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, με την ευκαιρία της ενάρξεως των μαθημάτων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους μαθητάς της Σχολής καλή πρόοδο και επιτυχία στο θεάρεστο έργο της...
18 Οκτωβρίου, 2020 - 13:09
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2020 - 12:57

Ο Μητροπολίτης Πατρών ευχήθηκε στους μαθητές στη Σχολή Αγιογραφίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών ευχήθηκε στους μαθητές στη Σχολή Αγιογραφίας

Την Δευτέρα το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Αρόης Πατρών, ετελέσθη ο Αγιασμός στην Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, με την ευκαιρία της ενάρξεως των μαθημάτων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους μαθητάς της Σχολής καλή πρόοδο και επιτυχία στο θεάρεστο έργο της εκμαθήσεως της τέχνης της Αγιογραφίας, τους επήνεσε για την ενασχόλησή τους με την ιερή αυτή τέχνη και συνεχάρη τους υπευθύνους της Σχολής, τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Παναγιώτη Ταρσινό και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή κ. Πέτρο Λαμπρινάκο, για το έργο που επιτελούν.

Στην Σχολή, η οποία είναι αναγνωρισμένη από το Κράτος, φοιτούν πάνω από εκατό μαθηταί μικρής η μεγαλυτέρας ηλικίας, οι οποίοι με ιερό ζήλο επιδίδονται στην εκμάθηση της ιεράς τέχνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων