26/07/2023 26/07/2023 Με λόγια συγκινητικά αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, τόσο στον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Παρασκευής στη Ρακίτα Πατρών, όσο και στην Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πατρών, στους δύο πιλότες Χρίστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαιάς, στην...
26 Ιουλίου, 2023 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2023 - 14:20

Ο Μητροπολίτης Πατρών για τους πεσόντες πιλότους του Canadair στην Κάρυστο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών για τους πεσόντες πιλότους του Canadair στην Κάρυστο

Με λόγια συγκινητικά αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, τόσο στον Εσπερινό της εορτής της Αγίας Παρασκευής στη Ρακίτα Πατρών, όσο και στην Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Πατρών, στους δύο πιλότες Χρίστο Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος κατά την διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαιάς, στην Κάρυστο.

Ο Σεβασμιώτατος, εξέφρασε τον, κατ’ άνρθωπον πόνον συμπάσης της τοπικής Εκκλησίας για το φρικτό δυστύχημα, όπως και τις ευγνώμονες ευχαριστίες στους δύο νέους που θυσίασαν τη ζωή τους, εν ώρα καθήκοντος, σβήνοντας πυρκαιές που καταστρέφουν αυτές τις ημέρες την πανίδα και χλωρίδα της χώρας μας και τις περιουσίες συνανθρώπων μας.

Η προσευχή μας, είπε ο Ιεράρχης, συνοδεύει και τις οικογένειές τους, ώστε να έχουν την εξ’ ύψους παραμυθία.

Στο τέλος δε του Εσπερινού και της Θείας Λειτουργίας ανεπέμφθη δέησις υπέρ μακαρίας μνήμης και αιωνίου αναπαύσεως των δύο πιλότων Χρίστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων