18/04/2022 18/04/2022 Για μια ακόμη φορά, βρέθηκε κοντά στους φυλακισμένους στο κατάστημα κράτησης του Αγίου Στεφάνου Πατρών, εν όψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν ο Διευθυντής των Φυλακών κ. Αντώνιος Ζήκος με τους συνεργάτες του και η Διευθύντρια και οι Καθηγητές του Σχολείου Β’ ευκαιρίας των Φυλακών, ως...
18 Απριλίου, 2022 - 13:07

Ο Μητροπολίτης Πατρών κοντά στους αδελφούς μας στις φυλακές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών κοντά στους αδελφούς μας στις φυλακές

Για μια ακόμη φορά, βρέθηκε κοντά στους φυλακισμένους στο κατάστημα κράτησης του Αγίου Στεφάνου Πατρών, εν όψει μάλιστα των εορτών του Πάσχα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Τον Σεβασμιώτατο υπεδέχθησαν ο Διευθυντής των Φυλακών κ. Αντώνιος Ζήκος με τους συνεργάτες του και η Διευθύντρια και οι Καθηγητές του Σχολείου Β’ ευκαιρίας των Φυλακών, ως και Υπεύθυνος Ιερέας των Φυλακών Γεώργιος Χρονόπουλος και ο π. Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με λόγια αγάπης πατρικής στους εκεί αδελφούς, τους ανέλυσε τα περί του Πάθους, της Ταφής και της Αναστάσεως του Κυρίου, τους προέτρεψε να συμμετέχουν της Ιεράς Εξομολογήσεως και της Θείας Κοινωνίας κατόπιν συνεννοήσεως με τον πνευματικό των Φυλακών και τους ευχήθηκε τα δέοντα για το Άγιο Πάσχα.

Ιδιαιτέρα ανεφέρθηκε στους μαθητές του Σχολείου των Φυλακών και επαίνεσε τους μαθητές για την επιμέλεια στα μαθήματα και στην πρόοδο, ώστε πρώτα ο Θεός, να έχουν ένα καλύτερο μέλλον στην κοινωνία, μετά την έξοδό τους από το κατάστημα κράτησης.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε πασχάλιες λαμπάδες και άλλες «ευλογίες» σε όλους.

Οι μαθητές του Σχολείου των Φυλακών προσέφεραν στον Ιεράρχη με πολύ σεβασμό προσωπογραφία του, την οποία φιλοτέχνησαν κάποιοι εξ’ αυτών, την οποία δέχθηκε με συγκίνηση και θερμές ευχαριστίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων