22/01/2020 22/01/2020 Πραγματοποιήθηκε η ευλογία και κοπή της Βασιλόπιττας, την Τρίτη, 21.1.2020, στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο. Με πατρική αγάπη μίλησε στους υπηρετούντας στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην 6η ΕΜΑΚ, ο Μητροπολίτης, αναφερόμενος στην πνευματική διάσταση της ζωής μας, με βάση πάντοτε το θέλημα του Θεού και με...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 14:25

Ο Μητροπολίτης Πατρών κοντά στους Πυροσβέστες της επαρχίας του

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών κοντά στους Πυροσβέστες της επαρχίας του

Πραγματοποιήθηκε η ευλογία και κοπή της Βασιλόπιττας, την Τρίτη, 21.1.2020, στο κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο.

Με πατρική αγάπη μίλησε στους υπηρετούντας στο Πυροσβεστικό Σώμα και στην 6η ΕΜΑΚ, ο Μητροπολίτης, αναφερόμενος στην πνευματική διάσταση της ζωής μας, με βάση πάντοτε το θέλημα του Θεού και με γνώμονα την ζωή των Αγίων της Εκκλησίας μας, όπως του Αγίου Βασιλείου, αλλά και για την ανάγκη προσευχής, ώστε στη ζωή μας και στα ευθυνοφόρα, δύσκολα και επικίνδυνα καθήκοντά μας, όπως είναι η δύσκολη και επικίνδυνη υπηρεσία των Πυροσβεστών, να έχωμε βοηθό μας τον Θεό και μεσίτες προς Αυτόν τους Αγίους μας.

Επίσης, επήνεσε και ευχαρίστησε όλους τους υπηρετούντας στο Πυροσβεστικό Σώμα, άνδρες και γυναίκες και ετόνισε την μεγάλη προσφορά τους στην κοινωνία και στην Πατρίδα μας, μάλιστα σε πολύ δύσκολες στιγμές καταστροφικών Πυρκαιών και άλλων φυσικών καταστροφών.

Ακόμη έκαμε λόγο και για εκείνους που εν ώρα υπηρεσίας έχασαν την ζωή τους, η έχουν καθηλωθή στο κρεββάτι ένεκα τραυματισμών και εν ώρα εργασίας ατυχημάτων και ευχαρίστησε αυτούς και τις οικογένειές τους.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους, καλή και ευλογημένη χρονιά, υγεία, ευτυχία και κατά Θεόν χαρά και κάθε ευλογία στην προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική τους ζωή και βεβαίως στην δύσκολη υπηρεσία τους.

 

 

 

 

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, Αχιλλέας Τζουβάρας, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδος, κ. Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαίας, κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, ο Διοικητής της 6ης ΕΜΑΚ, κ. Γεώργιος Κολοκοτσάς και όλοι οι υπηρετούντες στο Πυροσβεστικό Σώμα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων