16/03/2023 16/03/2023 Στην σεμνή και άκρως λιτή τελετή αλλαγής Διοικητού του ΚΕΤΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) Πατρών, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος τέλεσε την ιερά Ακολουθίαν όπως προβλέπεται από το τυπικό της Εκκλησίας, αλλά και του Στρατού, σε αυτές τις περιπτώσεις. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα στον απελθόνα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Τρύφωνα Χατζηγιάννη, και...
16 Μαρτίου, 2023 - 13:27
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2023 - 16:46

Ο Μητροπολίτης Πατρών στην αλλαγή διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών στην αλλαγή διοίκησης του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού

Στην σεμνή και άκρως λιτή τελετή αλλαγής Διοικητού του ΚΕΤΧ (Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού) Πατρών, παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος τέλεσε την ιερά Ακολουθίαν όπως προβλέπεται από το τυπικό της Εκκλησίας, αλλά και του Στρατού, σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα στον απελθόνα Διοικητή, Ταξίαρχο κ. Τρύφωνα Χατζηγιάννη, και τον επήνεσε και τον ευχαρίστησε για την ευσέβειά του και την αρίστη συνεργασία με την τοπική Εκκλησία, αλλά και με τους άλλους τοπικούς Φορείς, όπως ευχήθηκε και στον νέο Διοικητή του ΚΕΤΧ, Ταξίαρχο κ. Ευάγγελο Τούντα, να έχει υγεία, δύναμη και ευλογία από τον Θεό, ώστε να εκπληρώσει ως άριστα τα καθήκοντά του και να επιτύχει στο ωραίο, αλλά πολυεύθυνο έργο του για την δόξα της Πατρίδος μας.

Ο Σεβασμιώτατος, προσέφερε και στους δύο ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν, ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. π. Νικόλαος Γουρδούπης, πρ. Διευθυντή Θρησκευτικού των Ενόπλων Δυνάμεων, ο Στρατιωτικός Ιερέας της περιοχής, π. Παναγιώτης Πληταριάς, οι Ιερείς της Ενορίας Αλεξιωτίσσης, στην οποία ανήκει το στρατόπεδο και ο Διάκονος Αιμιλιανός.

Παρέστησαν Εκπρόσωποι Πολιτικών, Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας και οι υπηρετούντες στο Στρατόπεδο Στρατιώτες και πολιτικό προσωπικό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων