22/01/2024 22/01/2024 Με το παράσημο του Αποστόλου Ανδρέου τίμησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, της εορτής της Επανακομιδής του Σταυρού του Αποστόλου Ανδρέου, στην Πάτρα. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την βοήθειά του προς την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Εκκλησία γενικότερα,...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 15:32
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 15:11

Ο Μητροπολίτης Πατρών τίμησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πατρών τίμησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Με το παράσημο του Αποστόλου Ανδρέου τίμησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, της εορτής της Επανακομιδής του Σταυρού του Αποστόλου Ανδρέου, στην Πάτρα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την βοήθειά του προς την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Εκκλησία γενικότερα, για την συμπαράσταση στο φιλανθρωπικό έργο της Αποστολικής Εκκλησίας των Πατρών και γενικά για την ευσέβεια, το ήθος, την ευγένεια και την όλη στάση του έναντι της κοινωνίας, από την θέση του Περιφερειάρχου Δυτικής Ελλάδος.

Ο Περιφερειάρχης ευχαρίστησε βαθειά συγκινημένος τον Σεβασμιώτατο και τόνισε ότι εκείνο το οποίο κάνει είναι το χρέος του έναντι Θεού και ανθρώπων, με βαθιά συνείδηση ευθύνης.

«Η Αυτοδιοίκηση είναι ισχυρός σύμμαχος της Εκκλησίας και για ό,τι χρειασθήτε θα είμαι δίπλα Σας», είπε απευθυνόμενος προς τον Σεβασμιώτατο ο κ. Φαρμάκης.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι η Πατρίδα μας και η κοινωνία μας, χρειάζονται σήμερα, παρά ποτέ, την ενότητα όλων μας, ώστε να οδηγήσουμε τον λαό μας στην πρόοδο και στην ευημερία.

Στον Ιερό Ναό κατά την ημέρα αυτή εκκλησιάσθηκαν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Αρχών και Φορέων και πλήθος λαού.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων