13/04/2022 13/04/2022 Με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του στην Αχαΐα, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Τσάτσαρης, προκειμένου να λάβει την ευλογία του. Ο Σεβασμιώτατος, συνδέεται με τον κ. Τσάτσαρη, από πολλών ετών, αφού, ο εν λόγω Αξιωματικός, είχε υπηρετήσει στην Πάτρα, με άλλη ιδιότητα στο...
13 Απριλίου, 2022 - 18:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 18:52

Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας στον Μητροπολίτη Πατρών

Με την ευκαιρία της αναλήψεως των καθηκόντων του στην Αχαΐα, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Ταξίαρχος κ. Θεόδωρος Τσάτσαρης, προκειμένου να λάβει την ευλογία του.

Ο Σεβασμιώτατος, συνδέεται με τον κ. Τσάτσαρη, από πολλών ετών, αφού, ο εν λόγω Αξιωματικός, είχε υπηρετήσει στην Πάτρα, με άλλη ιδιότητα στο χώρο της Αστυνομίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε από καρδίας τα δέοντα στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή και του έδωσε ως ευλογία ιερά εικόνα του Αποστόλου Ανδρέου. Δραττόμενος δε της ευκαιρίας ευχαρίστησε την Αστυνομία για τις υπηρεσίες της στην πόλη και στην κοινωνία μας γενικώτερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων