28/06/2022 28/06/2022 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε την Τρίτη 28.6.2022 ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος κ. Ευρυβιάδης Σαπουνάς, συνοδευόμενος από τον Κεντρικό Λιμεχάρχη Πατρών, κ. Λάζαρο Χανουμίδη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβη την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων...
28 Ιουνίου, 2022 - 14:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 14:47

Ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε την Τρίτη 28.6.2022 ο νέος Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αρχιπλοίαρχος κ. Ευρυβιάδης Σαπουνάς, συνοδευόμενος από τον Κεντρικό Λιμεχάρχη Πατρών, κ. Λάζαρο Χανουμίδη, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβη την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τα δέοντα στον νέο Διοικητή και του προσέφερε ως ευλογία εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ενώ ο νέος Διοικητής προσέφερε στον Σεβασμιώτατο ένα λεύκωμα με τίτλο: «Η εξέλιξη της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας στο πέρασμα των αιώνων».

Επίσης μίλησαν για θέματα συνεχίσεως της συνεργασίας της τοπικής Εκκλησίας με την εν λόγω Υπηρεσία, όπως γίνεται τόσα χρόνια.

Τέλος, ευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος και πάλι στον κ. Λάζαρο Χανουμίδη, Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών, για υγεία και ευλογία στο έργο του.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων