30/05/2023 30/05/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον και τον Απόστολον Ανδρέαν, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού πάντων των μαθητών των διαγωνιζομένων εις τας Πανελληνίους Εξετάσεις. Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν πίστη στον Θεό, υγιεία,...
30 Μαΐου, 2023 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2023 - 12:37

Ο Πατρών Χρυσόστομος έδωσε τις συμβουλές και ένα Σταυρό στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Διαδώστε:
Ο Πατρών Χρυσόστομος έδωσε τις συμβουλές και ένα Σταυρό στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, τέλεσε την Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγίαν Θεοτόκον και τον Απόστολον Ανδρέαν, υπέρ ενισχύσεως και φωτισμού πάντων των μαθητών των διαγωνιζομένων εις τας Πανελληνίους Εξετάσεις.

Απευθυνόμενος στα παιδιά, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε να έχουν πίστη στον Θεό, υγιεία, θάρρος και αυτοπεποίθηση ώστε να ανταποκριθούν, με την βοήθεια του Θεού, στις απαιτήσεις των καιρών και να εισαχθούν στις Σχολές της επιθυμίας τους, εκπληρώνοντας τους βαθυτάτους πόθους της καρδιάς τους.

Τους διαβεβαίωσε επίσης ότι θα τους συνοδεύει η αγάπη και η προσευχή του, όπως πάντοτε, ιδιαιτέρως όμως κατ’ αυτάς τας ημέρας.


Καθημερινώς, θα τελείτε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου παρά τω Επισκοπείω Πατρών και δεήσεις θα αναπέμπωνται για τα παιδιά.

Σε όλα τα παιδιά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έδωσε ως ευλογία από ένα μικρό, επιστήθιο, Σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων