08/11/2022 09/11/2022 Με λαμπρότητα γιόρτασε η Πάτρα, τους Ταξιάρχες, προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας. Στην 116 Π.Μ. Αράξου τιμήθηκαν  οι Αρχιστράτηγοι των Ουρανίων Δυνάμεων Μιχαήλ και Γαβριήλ, με Θεία  Λειτουργία η οποία ετελέσθηκε το πρωί της εορτής και εν συνεχεία με την Δοξολογία της οποίας προέστη ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και στην οποία παρέστησαν οι Πολιτικές και...
08 Νοεμβρίου, 2022 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2022 - 2:11

Ο Πατρών Χρυσόστομος στην 116 Π.Μ. Αράξου για τους προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας

Διαδώστε:
Ο Πατρών Χρυσόστομος στην 116 Π.Μ. Αράξου για τους προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Πάτρα, τους Ταξιάρχες, προστάτες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην 116 Π.Μ. Αράξου τιμήθηκαν  οι Αρχιστράτηγοι των Ουρανίων Δυνάμεων Μιχαήλ και Γαβριήλ, με Θεία  Λειτουργία η οποία ετελέσθηκε το πρωί της εορτής και εν συνεχεία με την Δοξολογία της οποίας προέστη ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και στην οποία παρέστησαν οι Πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές, οι Αρχές των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Διοικητής της Πτέρυγος,  οι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Σμηνίτες και πολύς κόσμος.

Τον Μητροπολίτη υπεδέχθη στο Γραφείο του στο Διοικητήριο, ο Διοικητής Σμήναρχος (Ι) Πέτρος Σάσσαρης και είχαν συνομιλία για θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Εν συνεχεία στο καθορισμένο χώρο πραγματοποιήθηκε η ιερά τελετή της Δοξολογίας.

Ο Μητροπολίτης Πατρών ευχήθηκε στον Διοικητή της Πτέρυγος, στους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Σμηνίτας και σε όλη την Πολεμική Αεροπορία, να έχουν δύναμιν εξ’ ύψους, υγεία και σκέπη ουρανία, ταίς προστασίαις των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, Μιχαήλ και Γαβριήλ και πασών των Επουρανίων Δυνάμεων Ασωμάτων, ώστε να υπερασπίζουν την εδαφική ακεραιότητα και τα δίκαια της Πατρίδος μας, έναντι όσων τα επιβουλεύονται και κυρίως έναντι των εξ Ανατολών προκλητικών γειτόνων μας, οι οποίοι ανέκαθεν παρείχαν και παρέχουν πράγματα στο Έθνος μας.

Συνεχάρη δε διά την ετοιμότητα και γενναιότητα και την κατάρτιση τους υπηρετούντας στην Πολεμική Αεροπορία και τέλος ευχήθηκε για την ανάπαυση των Ελλήνων Αεροπόρων, οι οποίοι ευκλεώς αγωνίστηκαν και ηρωικώς έπεσαν εν ώρα του καθήκοντος, από της αρχής και μέχρι των εσχάτων. Ακολούθησε η ανάγνωση της ημερησίας Διαταγής και έγινε ξενάγηση στον χώρο των Μαχητικών Αεροσκαφών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων