21/06/2023 21/06/2023 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκε στο Γραφείο του, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού Σώματος με έδρα την Πάτρα, Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Πουλημένος, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου επί τη αναλήψει των καθηκόντων του. Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος, συνόδευσε ο...
21 Ιουνίου, 2023 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2023 - 13:27

Ο Περιφερειακός Διοικητής Λιμενικού Σώματος, στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο Περιφερειακός Διοικητής Λιμενικού Σώματος, στον Μητροπολίτη Πατρών

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο, επισκέφθηκε στο Γραφείο του, ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοικήσεως του Λιμενικού Σώματος με έδρα την Πάτρα, Πλοίαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Πουλημένος, προκειμένου να λάβει την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου επί τη αναλήψει των καθηκόντων του.

Τον νέο Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού Σώματος, συνόδευσε ο κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών, Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Λάζαρος Χανουμίδης.

Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη τους δύο Αξιωματικούς με πολλήν αγάπη και συνεζήτησε μαζί τους, θέματα αμοιβαίου ένδιαφέροντος. Εξ’ άλλου, ανέκαθεν υπήρξε αρίστη η συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με την εν λόγω Υπηρεσία.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία στον Περιφερειακό Διοικητή του Λιμενικού και στον Κεντρικό Λιμενάρχη Πατρών, από μίαν εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και τους διεβεβαίωσε ότι ο ίδιος προσωπικά και οι συνεργάτες του, θα είναι αφ’ ενός μεν προσευχητικά, αφ’ ετέρου δε με όποιον άλλον τρόπο, αρωγοί στο έργο των ως άνω Υπηρεσιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων