13/02/2022 13/02/2022 Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 μετά την Θεία Λειτουργία, επεσκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, στο Επισκοπείο Πατρών, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας. Τον Υπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαίας κ. Αντώνιος Κουνάβης. Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με χαρά και τιμή τον Υπουργό, ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό του προς την Εκκλησία και...
13 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 13/02/2022 - 19:10

Ο Υπουργός Οικονομικών στον Μητροπολίτη Πατρών

Διαδώστε:
Ο Υπουργός Οικονομικών στον Μητροπολίτη Πατρών

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 μετά την Θεία Λειτουργία, επεσκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, στο Επισκοπείο Πατρών, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Τον Υπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαίας κ. Αντώνιος Κουνάβης.
Ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε με χαρά και τιμή τον Υπουργό, ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό του προς την Εκκλησία και προς το πρόσωπο του Μητροπολίτου.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως, συνεζητήθησαν σε κλίμα αμοιβαίας αγάπης και κατανοήσεως, θέματα αφορώντα στα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα, σχέσιν έχοντα, τόσον με την πόλη των Πατρών, όσο και γενικότερα με την κοινωνία μας και την Πατρίδα μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων