28/12/2020 28/12/2020 Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο «τηλεμαραθώνιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, την παραμονή των Χριστουγέννων, με σκοπό την βοήθεια και ενίσχυση των πολλών ενδεών και εμπεριστάτων αδελφών μας. Η εκδήλωση αυτή της αγάπης, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό της Μητροπόλεως Πατρών «Λύχνος» και επίσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό της τοπικής Εκκλησίας, όπως και άλλα τοπικά μέσα...
28 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2020 - 18:06

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο “τηλεμαραθώνιος” αγάπης

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο “τηλεμαραθώνιος” αγάπης

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο «τηλεμαραθώνιος» της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, την παραμονή των Χριστουγέννων, με σκοπό την βοήθεια και ενίσχυση των πολλών ενδεών και εμπεριστάτων αδελφών μας. Η εκδήλωση αυτή της αγάπης, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό της Μητροπόλεως Πατρών «Λύχνος» και επίσης από τον ραδιοφωνικό σταθμό της τοπικής Εκκλησίας, όπως και άλλα τοπικά μέσα που είχαν συνδεθεί με τα Μ.Μ.Ε. της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Αμβρόσιος Γκουρβέλος, ενώ για την μεγάλη εορτή της Θείας Ενανθρωπήσεως, την αρετή της ελεημοσύνης και το επιτελούμενο πολυσχιδές έργο στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών μίλησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, οι υπεύθυνοι Ιερείς του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, άλλοι Κληρικοί και Λαικοί, οι εργαζόμενοι στις Φιλανθρωπικές δομές της Ιεράς Μητροπόλεως και οι ωφελούμενοι από αυτές.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος ευχαριστεί ευγνωμόνως όλους όσοι κατέθεσαν την αγάπη τους, μέσω του «τηλεμαραθωνίου» αγάπης, ώστε να ανακουφισθούν οι πολλοί εμπερίστατοι αδελφοί μας στην πόλη των Πατρών και γενικώτερα, μέσα από τα πρόσωπα των οποίων, υπηρετούμε και ελεούμε τον ίδιο τον Σαρκωθέντα Κύριό μας.

Για όλους η τοπική Εκκλησία προσεύχεται υπέρ υγιείας και απολαύσεως, πλουσιοπαρόχως, των ουρανίων δωρεών του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων