17/07/2019 17/07/2019 Από νωρίς ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Μαρίνης της Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Πάτρα. Την Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα εψάλλησαν οι χαιρετισμοί προς την Αγία Μαρίνα, και την Τρίτη 16 Ιουλίου τελέσθηκε στις 7 μ.μ. μέγας εσπερινός από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Πατρών, π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, ενώ...
17 Ιουλίου, 2019 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2019 - 10:42

Πανηγυρίζει ο ναός της Αγίας Μαρίνας στην Πάτρα

Διαδώστε:
Πανηγυρίζει ο ναός της Αγίας Μαρίνας στην Πάτρα

Από νωρίς ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της Αγίας Μαρίνης της Θαυματουργού στον ομώνυμο Ιερό Ναό στην Πάτρα.

Την Δευτέρα 15 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα εψάλλησαν οι χαιρετισμοί προς την Αγία Μαρίνα, και την Τρίτη 16 Ιουλίου τελέσθηκε στις 7 μ.μ. μέγας εσπερινός από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Πατρών, π. Αρτέμιο Αργυρόπουλο, ενώ στις 10 το βράδυ ξεκίνησε η ιερά αγρυπνία από τον αρχιμανδρίτη π. Πολύκαρπο Τσιμμιτσό όπου έψαλαν χορωδίες υπό τη διεύθυνση των Δημητρίου Σταυριανού και Ανδρέα Σμμυρλή.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου ανήμερα της εορτής θα τελεστεί αρχιερατική θεία λειτουργία υπό του Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου, ενώ στις 7 μ.μ. θα ψαλεί αρχιερατικός εσπερινός και τα εγκώμια προς την Αγία Μαρίνα, τα οποία θα ψάλει η Γυναικεία Χορωδία «Πανύμνητος»και στις 8:30 θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της περιοχής. Στις ιερές ακολουθίες θα ψάλουν οι πρωτοψάλτες Φώτιος Μπαρούτας και Ανδρέας Γκάντζος. Οι εκδηλώσεις θα κλείσουν στις 9 μ.μ. με πολιτιστικό πρόγραμμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων