02/06/2022 02/06/2022 Στον μεγάλο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, τέλεσε την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και προς τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα, την Τετάρτη το απόγευμα, μετά τον Εσπερινό της Εορτής της Αναλήψεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και προσευχήθηκε για τους Μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Απευθυνόμενος στους Μαθητές, ο Σεβασμιώτατος...
02 Ιουνίου, 2022 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 12:54

Παράκληση στην Πάτρα για τους διαγωνιζομένους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Διαδώστε:
Παράκληση στην Πάτρα για τους διαγωνιζομένους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Στον μεγάλο Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, τέλεσε την ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο και προς τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα, την Τετάρτη το απόγευμα, μετά τον Εσπερινό της Εορτής της Αναλήψεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος και προσευχήθηκε για τους Μαθητές που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Απευθυνόμενος στους Μαθητές, ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε να έχουν την βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες της Παναγίας μας και του Αγίου Ανδρέου και εξέφρασε την βεβαιότητα ότι πρωτίστως τα παιδιά μας, στηρίζουν την επιτυχία τους στην χάρη του Θεού και στην κοινωνία τους με τους Αγίους.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλαν ήδη οι διαγωνιζόμενοι μέσα από τον προσωπικό τους κόπο και την μελέτη, ώστε να αποδώσουν κατά τον καλύτερο τρόπο στις εξετάσεις και τους συνέστησε να αρχίσουν αυτόν τον, όντως σημαντικό για την ζωή τους, αγώνα με ηρεμία και χωρίς άγχος, το οποίο είναι κακός σύμβουλος για την όποια προσπάθεια στη ζωή μας.

Τέλος, τους διαβεβαίωσε ότι μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι προσεύχονται για τα παιδιά τους πάντοτε και ιδιαιτέρως κατ’ αυτήν την περίοδο, τους συνοδεύουν οι προσευχές και οι δεήσεις του ιδίου του Μητροπολίτου, του Ιερού Κλήρου και του ευσεβούς πληρώματος της Εκκλησίας για την επιτυχή έκβαση του προκειμένου αγώνος τους.

«Θα είμαστε μαζί σας πνευματικά και προσευχητικά τις ώρες και ημέρες των εξετάσεων και όλοι μαζί θα χαρούμε την επιτυχία σας», είπε ο Σεβασμιώτατος στα παιδιά.

Σε όλους ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία και προς ενίσχυση, από ένα μικρό σταυρό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων