22/09/2023 22/09/2023 Εκατό και πλέον τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης παρεδόθησαν από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, διά των Ιερών Μητροπόλεων, Δημητριάδος, Τρίκκης, Θεσσαλιώτιδος και Λαρίσης. Η ανταπόκρισις του Πατραικού Λαού, στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, για βοήθεια των πληγέντων αδελφών μας, ήτο συγκινητική. Την ανθρωπιστική βοήθεια συνόδευσαν Ιερείς της Μητροπόλεώς...
22 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2023 - 13:39

Παρεδόθη η βοήθεια από την Μητρόπολη Πατρών στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Παρεδόθη η βοήθεια από την Μητρόπολη Πατρών στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Εκατό και πλέον τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης παρεδόθησαν από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, διά των Ιερών Μητροπόλεων, Δημητριάδος, Τρίκκης, Θεσσαλιώτιδος και Λαρίσης.

Η ανταπόκρισις του Πατραικού Λαού, στην έκκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, για βοήθεια των πληγέντων αδελφών μας, ήτο συγκινητική.

Την ανθρωπιστική βοήθεια συνόδευσαν Ιερείς της Μητροπόλεώς μας και την παρέδωσαν στους Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς της Θεσσαλίας και στους υπευθύνους Κληρικούς για την συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε από άμβωνος, αλλά και σε συνέντευξη τύπου, τον Ιερό Κλήρο και τον Πατραικό Λαό για την ευαισθησία της ψυχής τους και τα αισθήματα της αγάπης τους και ευχήθηκε Κύριος ο Θεός να ανταποδίδη μισθόν εκατονταπλασίονα της προσφοράς τους προς τους εμπεριστάτους αδελφούς μας.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων