24/06/2021 24/06/2021 Υπέρ ταχείας αναρρώσεως των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, μελών του Συνοδικού Δικαστηρίου και του Γραμματέως των Συνοδικών Δικαστηρίων, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με καυστικό υγρό προσεύχεται ο ιερός κλήρος και ο λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών καταδικάζοντας παράλληλα την αποτρόπαιη και εγκληματική αυτή ενέργεια. Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου θα γίνει δέηση σε όλους...
24 Ιουνίου, 2021 - 9:20
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2021 - 9:24

ΠΑΤΡΑ: Κλήρος και λαός προσεύχονται για τους Αρχιερείς

Διαδώστε:
ΠΑΤΡΑ: Κλήρος και λαός προσεύχονται για τους Αρχιερείς

Υπέρ ταχείας αναρρώσεως των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών, μελών του Συνοδικού Δικαστηρίου και του Γραμματέως των Συνοδικών Δικαστηρίων, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση με καυστικό υγρό προσεύχεται ο ιερός κλήρος και ο λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών καταδικάζοντας παράλληλα την αποτρόπαιη και εγκληματική αυτή ενέργεια.

Με εντολή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου θα γίνει δέηση σε όλους τους Ιερούς Ναούς σήμερα κατά την Θεία Λειτουργία της εορτής του Γενεσίου του Τιμίου Προδρόμου, υπέρ αναρρώσεως των ασθενούντων Σεβασμιωτάτων Αρχιερέων και του Πανοσιολογιωτάτου Γραμματέως, ώστε σύντομα να επιστρέψουν υγιείς στα ιερά καθήκοντά τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων