18/02/2020 18/02/2020 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επεσκέφθησαν την Τρίτη 18.2.2020, ο Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Πετρούτσος, Συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ο Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος και ο Πύραρχος κ. Ανδρέας Στεμπίλης, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Αχαίας προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και...
18 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:21
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2020 - 18:48

Πήραν την ευλογία οι περιφερειακοί ηγέτες της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Πήραν την ευλογία οι περιφερειακοί ηγέτες της Πυροσβεστικής

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επεσκέφθησαν την Τρίτη 18.2.2020, ο Υποστράτηγος κ. Ιωάννης Πετρούτσος, Συντονιστής Περιφερειακών Διοικήσεων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων, ο Αρχιπύραρχος κ. Νικόλαος Ρουμελιώτης, Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδος και ο Πύραρχος κ. Ανδρέας Στεμπίλης, Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Αχαίας προκειμένου να λάβουν την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων τους καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος τους ευχήθηκε από καρδίας τα δέοντα και τους διαβεβαίωσε ότι θα τους συνοδεύη η ευχή και η προσευχή του, ενώ ως ευλογία τους προσέφερε μια εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων