20/11/2020 20/11/2020 Για την αξία της πίστης, της προσευχής και της Θείας Κοινωνίας μίλησε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, ευχήθηκε, επίσης, ο Κύριος να αναπαύει τον Μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας κυρό Ειρηναίο, ο οποίος συνδεόταν με...
20 Νοεμβρίου, 2020 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 20/11/2020 - 19:54

Προσεύχεται και ενημερώνεται καθημερινά για τον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Προσεύχεται και ενημερώνεται καθημερινά για τον Αρχιεπίσκοπο

Για την αξία της πίστης, της προσευχής και της Θείας Κοινωνίας μίλησε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «H Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος. Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο, ευχήθηκε, επίσης, ο Κύριος να αναπαύει τον Μακαριστό Πατριάρχη Σερβίας κυρό Ειρηναίο, ο οποίος συνδεόταν με την Πάτρα, αλλά και μαζί του, λόγω του ότι στην αχαϊκή πρωτεύουσα υπάρχει και ο Σύνδεσμος Ελληνοσερβικής φιλίας. Είπε, εξάλλου, ότι προσεύχεται και ενημερώνεται καθημερινά για την υγεία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, αλλά και την πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Τιράνων και πάσης Αλβανίας κ. Αναστασίου.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων