25/12/2021 26/12/2021 Μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας, ενώπιον πλήθους Πατρέων πιστών, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, βουλευτών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, αφού μίλησε για το βαθύ νόημα και σωτήριο μήνυμα της Εορτής των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο θέμα της ύβρεως προς...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 19:51
Τελευταία ενημέρωση: 26/12/2021 - 1:51

Σκληρή απάντηση του Μητροπολίτη Πατρών στις ύβρεις Μόσιαλου

Διαδώστε:
Σκληρή απάντηση του Μητροπολίτη Πατρών στις ύβρεις Μόσιαλου

Μετά το πέρας της Χριστουγεννιάτικης Θείας Λειτουργίας, ενώπιον πλήθους Πατρέων πιστών, παρουσία του Υφυπουργού Εξωτερικών κ. Ανδρέα Κατσανιώτη, βουλευτών, εκπροσώπων αρχών και φορέων, του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και άλλων, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, αφού μίλησε για το βαθύ νόημα και σωτήριο μήνυμα της Εορτής των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο θέμα της ύβρεως προς το Πανάγιον πρόσωπο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της Πανάγνου και Αειπαρθένου Θεοτόκου, από τον Ηλία Μόσιαλο.

Όπως είπε ο Σεβαμιώτατος, για τον ασεβέστατο Ηλία Μόσιαλο απάντησε και απαντά ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός με την συμμετοχή του στην λειτουργική ζωή της Εκκλησίας και στην Θεία Κοινωνία και παρακάλεσε τον Υφυπουργό να μεταφέρει την αγανάκτηση του ευσεβούς λαού προς τον Πρωθυπουργό για την υβριστική στάση του εκπροσώπου της Ελλάδος στους διεθνείς Οργανισμούς για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ουδείς έχει το δικαίωμα να εμπαίζει την Ορθόδοξο πίστη, να διακωμωδεί τα Θεία, αλλά και να προσβάλλει τα θρησκευτικά πιστεύματα οιουδήποτε ανθρώπου. Προσευχόμεθα ο Θεός να ελεήσει τον συγκεκριμένο και τους ομοίους του και να τους φωτίσει, ώστε να μετανοήσουν και να εκζητήσουν το έλεός Του, τόνισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Η ανάρτηση του καθηγητή Πολιτικής της Υγείας στο LSE, Ηλία Μόσιαλου, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητροπολίτης Πειραιώς για βλασφημίες Μόσιαλου: «Δεν είναι τίποτε άλλο παρά κοάσματα δαιμόνων»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων