18/03/2021 18/03/2021 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 18.3.2021 , Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Ουρουμίδης, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβει την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή τα δέοντα και τον διαβεβαίωσε  ότι θα τον συνοδεύει η...
18 Μαρτίου, 2021 - 14:04

Στον Μητροπολίτη Πατρών ο νέος Διοικητής του ΚΕΤΧ

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Πατρών ο νέος Διοικητής του ΚΕΤΧ

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 18.3.2021 , Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Ουρουμίδης, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβει την ευλογία του και την ευχή του με την ευκαιρία της αναλήψεως των νέων του καθηκόντων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον νέο Διοικητή τα δέοντα και τον διαβεβαίωσε  ότι θα τον συνοδεύει η ευχή και η προσευχή του.

Στον κ. Διοικητή ο Σεβασμιώτατος προσέφερε, ως ευλογία, μια εικόνα του αγίου Αποστόλου Ανδρέου και ένα βιβλίο με τα θαύματα του Αποστόλου.
“Ως τυγχάνει τοις πάσι γνωστόν, η συνεργασία της τοπικής Εκκλησίας με όλους τους Φορείς και εν προκειμένω με το ΚΕΤΧ, ήτο και είναι αρίστη” τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων