11/02/2022 11/02/2022 Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στο Γραφείο του την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, τον νέο Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Πετρούτσο, το οποίον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή του, στην υψηλή και πολυεύθυνη αυτή θέση και του ευχήθηκε δύναμη από το Θεό και υγιεία για επιτυχία στο έργο του. Ο...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 18:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 18:21

Στον Μητροπολίτη Πατρών ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Πατρών ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής

Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στο Γραφείο του την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, τον νέο Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Αντιστράτηγο κ. Ιωάννη Πετρούτσο, το οποίον συνεχάρη για την επάξια προαγωγή του, στην υψηλή και πολυεύθυνη αυτή θέση και του ευχήθηκε δύναμη από το Θεό και υγιεία για επιτυχία στο έργο του.

Ο κ. Ιωάννης Πετρούτσος, είναι υιός του μακαριστού, λαμπρού Ιερέως της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, π. Γρηγορίου Πετρούτσου, Εφημερίου Καλουσίου και Χρυσοπηγής, ο οποίος προ ολίγων μηνών αναπαύθηκε εν Κυρίω.

Ο Υπαρχηγός εξέφρασε τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Σεβασμιωτάτου, με τον οποίον τον συνδέουν βαθειές πνευματικές σχέσεις, όπως και όλη την οικογένειά του και εζήτησε την ευχή και την ευλογία του για τα νέα του καθήκοντα.

Ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ως ευλογία στον κ. Πετρούτσο, ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, ενώ ο κ. Πετρούτσος έδωσε τιμητικά στον Σεβασμιώτατο, τον θυρεό της Πυροσβεστικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων