08/06/2023 09/06/2023 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργο Παπανδρέου. Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κύριο Παπανδρέου «για το σημαντικό κοινωνικό έργο αλλά και τις δράσεις της Μητρόπολης προς τους ευάλωτους...
08 Ιουνίου, 2023 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 09/06/2023 - 1:15

Συνάντηση Μητροπολίτη Πατρών με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Πατρών με τον πρώην Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος υποδέχθηκε την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τον πρώην Πρωθυπουργό και υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Γιώργο Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της  συνάντησης ο Σεβασμιώτατος ενημέρωσε τον κύριο Παπανδρέου «για το σημαντικό κοινωνικό έργο αλλά και τις δράσεις της Μητρόπολης προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας», όπως κάνει γνωστό ο πρώην Πρψθυπουργός με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

 

«Επισκέφθηκα σήμερα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, στα γραφεία της Ιερής Μητρόπολης Πατρών, ο οποίος και με ενημέρωσε για το σημαντικό κοινωνικό έργο αλλά και τις δράσεις της Μητρόπολης προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Η αδιάκοπη πορεία της ποιμαντικής προσφοράς της εκκλησίας μας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο οικονομικής στενότητας και δυσπραγίας, αποτελεί πολύτιμο στήριγμα για την κοινωνία μας», αναφέρει η ανάρτηση του πρώην Πρωθυπουργού.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων