21/01/2020 21/01/2020 Μια ξεχωριστή συνάντηση νέων ζευγαριών πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, την Δευτέρα 20.1.2020, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ύστερα από συντονισμό του προισταμένου του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιωτάτου πρωτ. π. Παναγιώτου Θωμά. Συμμετείχαν ζευγάρια που είτε ετέλεσαν τον γάμο τους, είτε βάπτισαν το παιδί τους, στον Ιερό...
21 Ιανουαρίου, 2020 - 13:32

Συνάντηση νέων ζευγαριών στην Αγία Μαρίνα Πατρών

Διαδώστε:
Συνάντηση νέων ζευγαριών στην Αγία Μαρίνα Πατρών

Μια ξεχωριστή συνάντηση νέων ζευγαριών πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη χρονιά, την Δευτέρα 20.1.2020, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ. Χρυσοστόμου, ύστερα από συντονισμό του προισταμένου του Ιερού Ναού, αιδεσιμολογιωτάτου πρωτ. π. Παναγιώτου Θωμά.

Συμμετείχαν ζευγάρια που είτε ετέλεσαν τον γάμο τους, είτε βάπτισαν το παιδί τους, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Πατρών κατά το έτος 2019.

Την σύναξη άνοιξε ο π. Παναγιώτης Θωμάς, ο οποίος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την έμπνευση αυτής της συνάξεως και την υλοποίηση αυτής της εκδηλώσεως και για μεγάλο του πατρικό ενδιαφέρον.
Ο Σεβασμιώτατος εν συνεχεία μίλησε με πατρική αγάπη στα νέα ζευγάρια που απεδέχθησαν την πρόσκληση της Εκκλησίας να συμμετάσχουν στην τόσο ωραία αυτή σύναξη, ανεφέρθη σε θέματα του γάμου και της οικογενείας, χρησιμοποιώντας κατάλληλα παραδείγματα και απήντησε στις ερωτήσεις που του έθεσαν, ενώ επήνεσε και τον π. Παναγιώτη Θωμά και τον συνεφημέριό του, π. Γεώργιο Τζεφριό, για την διοργάνωση της εκδηλώσεως.

Την σύναξη πλαισίωσε η χορωδία παραδοσιακών τραγουδιών της Ενορίας, υπό την διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Μπαλατή.
Τέλος, στα νέα ζευγάρια ο Σεβασμιώτατος προσέφερε ένα ενθύμιο ως ευλογία για το σπίτι τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων