04/07/2022 04/07/2022 Με την λήξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς, της Σχολής Βυζαντινή Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, Πατρών. Οι μαθητές της Σχολής, ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου και πλήθους Λαού παρουσίασαν πρόγραμμα με εκκλησιαστικούς ύμνους, τόσον χορωδιακά, αλλά και σε μονωδίες, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου...
04 Ιουλίου, 2022 - 13:39

Τελετή Λήξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητρόπολης Πατρών

Διαδώστε:
Τελετή Λήξης των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητρόπολης Πατρών

Με την λήξη των μαθημάτων της σχολικής χρονιάς, της Σχολής Βυζαντινή Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, Πατρών.

Οι μαθητές της Σχολής, ενώπιον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου και πλήθους Λαού παρουσίασαν πρόγραμμα με εκκλησιαστικούς ύμνους, τόσον χορωδιακά, αλλά και σε μονωδίες, υπό την διεύθυνση του καταξιωμένου Καλλιτεχνικού Διευθυντού και Πρωτοψάλτη κ. Δημητρίου Γαλάνη.

Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους να θαυμάσουν τους μαθητές της Σχολής, στην οποία φοιτούν πάνω από 100 μαθητές και να διαπιστώσουν την σπουδαία εργασία που γίνεται εκεί και τα εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Σεβασμιώτατος στο τέλος, επαίνεσε τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και τους Καθηγητές της Σχολής για το επιτελούμενο έργο προς δόξαν Θεού, καλλιέργεια της πατρώας αναγωγικής τέχνης της Βυζαντινής Μουσικής, καλλιέργεια του ήθους και της πνευματικότητας των μαθητών και επάνδρωση των ιερών Αναλογίων των Ναών μας.

Απευθυνόμενος προς τα παιδιά τα ευχαρίστησε για τον κόπο και χρόνο που διαθέτουν και την προσπάθεια που καταβάλλουν αγαπώντας την Βυζαντινή Μουσική, για το ήθος και την ευλάβειά τους και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο στα μαθήματα και στην αρετή. Επίσης ευχαρίστησε και επαίνεσε τους γονείς των μαθητών.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τους τίτλους σπουδών στους μαθητές.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων