29/05/2020 29/05/2020 Το απόγευμα της εορτής της Αναλήψεως, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θεμελίωσε το ιερό Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού της Ενορίας Αγίας Βαρβάρας στη Πάτρα. Τελέστηκε Αγιασμός και τέθηκε ο θεμέλιος λίθος ενώ ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Γερασιμάγγελο Στανίτσα και τον συνεφημέριό του...
29 Μαΐου, 2020 - 15:22
Τελευταία ενημέρωση: 29/05/2020 - 14:28

Θεμελιώθηκε το Ιερό Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής

Διαδώστε:
Θεμελιώθηκε το Ιερό Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής

Το απόγευμα της εορτής της Αναλήψεως, Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος θεμελίωσε το ιερό Παρεκκλήσιο της Υπαπαντής του Σωτήρος Χριστού της Ενορίας Αγίας Βαρβάρας στη Πάτρα. Τελέστηκε Αγιασμός και τέθηκε ο θεμέλιος λίθος ενώ ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Γερασιμάγγελο Στανίτσα και τον συνεφημέριό του π. Κωνσταντίνο Χριστοδουλόπουλο για το έργο που επιτελούν και τους επαίνεσε για την προσπάθεια της ανέγερσης του Ιερού Παρεκκλησίου.

Ακόμα ευχήθηκε οι εργασίες να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και να τελέσουν τα εγκαίνια του Ιερού Παρεκκλησίου με πολύ κόσμο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων