14/03/2021 14/03/2021 Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθετήσεως του ξυλόγλυπτου τέμπλου του Ιερού Ναού Αγίου  Αντωνίου Ιτεών Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επέβλεπε από την αρχή της κατασκευής του τις εργασίες. Το τέμπλο φιλοτεχνήθηκε στο εργαστήριο του κ. Χαρίση Πίνα στο Αγρίνιο ενώ ο Σεβασμιώτατος το επισκεπτόταν συχνά ώστε να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες. Ο Σεβασμιώτατος ήτο...
14 Μαρτίου, 2021 - 12:26
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2021 - 11:29

Τοποθετήθηκε το ξυλόγλυπτο τέμπλο στον Άγιο Αντώνιο Ιτεών Πατρών

Διαδώστε:
Τοποθετήθηκε το ξυλόγλυπτο τέμπλο στον Άγιο Αντώνιο Ιτεών Πατρών

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθετήσεως του ξυλόγλυπτου τέμπλου του Ιερού Ναού Αγίου  Αντωνίου Ιτεών Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος επέβλεπε από την αρχή της κατασκευής του τις εργασίες.

Το τέμπλο φιλοτεχνήθηκε στο εργαστήριο του κ. Χαρίση Πίνα στο Αγρίνιο ενώ ο Σεβασμιώτατος το επισκεπτόταν συχνά ώστε να δώσει τις απαραίτητες οδηγίες.

Ο Σεβασμιώτατος ήτο παρών, δίδοντας επίσης οδηγίες για τις λεπτομέρειες και κατά την τοποθέτηση του τέμπλου, το οποίο θα κοσμείι στο εξής τον Ιερό Ναό. Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο, με ωραιότατες παραστάσεις.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τόσο τον Εφημέριο της Ενορίας, Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτ. π. Ιωάννη Δημητρόπουλο και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο για τις άοκνες προσπάθειές τους για την ευόδωση του έργου και τους Ενορίτες που συνέδραμαν τα μέγιστα με την οικονομική βοήθειά τους, όσο και τον ξυλογλύπτη κ. Χαρίση Πίνα και το συνεργείο του, για την άριστη εργασία τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων