02/04/2020 02/04/2020 Άγνωστοι βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο με σπρέι σε προσκυνητάρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών.  Πρωτοφανές περιστατικό διαπίστωσαν το απόγευμα της Τετάρτης, 1 Απριλίου 2020, πιστοί που προσήλθαν στο προσκυνητάρι για να ανάψουν το καντήλι στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως...
02 Απριλίου, 2020 - 11:54
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2020 - 12:01

Βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο σε Ι. Ναό της Πάτρας

Διαδώστε:
Βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο σε Ι. Ναό της Πάτρας

Άγνωστοι βεβήλωσαν τον Εσταυρωμένο με σπρέι σε προσκυνητάρι στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών. 

Πρωτοφανές περιστατικό διαπίστωσαν το απόγευμα της Τετάρτης, 1 Απριλίου 2020, πιστοί που προσήλθαν στο προσκυνητάρι για να ανάψουν το καντήλι στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και Χαραλάμπους στα Κρύα Ιτεών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, όπου άγνωστοι είχαν βάψει τον Εσταυρωμένο Ιησού όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.

πηγή: thebest.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων