06/11/2018 06/11/2018 Αφιέρωμα: “Βασίλης Μιχαηλίδης: Ο Εθνικός Ποιητής της Κύπρου και του Ελληνισμού”. Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς. Συμμετέχουν: Κωνσταντίνος Κασίνης, Ομότ. Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας και Γεώργιος Πετούσης, Λογοτέχνης, Συγγραφέας, μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης». Συντονίζει ο κ. Παναγιώτης Χαρατζόπουλος, Φυσικός Msc, MEd Πρόεδρος του Σ.Ε.Π. Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του...
06 Νοεμβρίου, 2018 - 20:01
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2018 - 20:05

Αφιέρωμα στον ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη (βίντεο)

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον ποιητή Βασίλη Μιχαηλίδη (βίντεο)

Αφιέρωμα: “Βασίλης Μιχαηλίδης: Ο Εθνικός Ποιητής της Κύπρου και του Ελληνισμού”. Σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πειραιώς. Συμμετέχουν: Κωνσταντίνος Κασίνης, Ομότ. Καθηγητής Νεοελληνικής Φιλολογίας και Γεώργιος Πετούσης, Λογοτέχνης, Συγγραφέας, μέλος του Δ.Σ. της Ενώσεως Λογοτεχνών Λεμεσού «Βασίλης Μιχαηλίδης». Συντονίζει ο κ. Παναγιώτης Χαρατζόπουλος, Φυσικός Msc, MEd Πρόεδρος του Σ.Ε.Π.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…» του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων