02/11/2018 02/11/2018 Όπως μάς ενημερώνει το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας 912fm, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς θα τιμηθεί πανηγυρικά η εορτή της αναμνήσεως του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού εναντίον των Λατίνων με το ακόλουθο πρόγραμμα: Το Σάββατο 3/11 στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Την Κυριακή 4/11 το πρωί θα...
02 Νοεμβρίου, 2018 - 10:54

Εις ανάμνησιν του θαύματος του Αγ. Σπυρίδωνος

Διαδώστε:
Εις ανάμνησιν του θαύματος του Αγ. Σπυρίδωνος

Όπως μάς ενημερώνει το Ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας 912fm, στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Πειραιώς θα τιμηθεί πανηγυρικά η εορτή της αναμνήσεως του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος του Θαυματουργού εναντίον των Λατίνων με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Το Σάββατο 3/11 στις 18:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Την Κυριακή 4/11 το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ. Στις 17:00 θα ψαλούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση του Αγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων