30/12/2018 30/12/2018 Σήμερα Κυριακή (30/12), η εκπομπή «Καλή παρέα» με τον Δημήτρη Αλφιέρη, μεταδόθηκε απευθείας από το Γηροκομείο Πειραιώς, προκειμένου να δώσει χαρά και ευχές στους ηλικιωμένους τροφίμους. Για τις δικές τους ευχές βρέθηκαν εκεί ο διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, η εκπαιδευτική ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου, ο ιατρός παθολόγος Μανώλης Νικητιάδης, η Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς...
30 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:31

Η “Καλή Παρέα” στο Γηροκομείο Πειραιώς

Διαδώστε:
Η “Καλή Παρέα” στο Γηροκομείο Πειραιώς

Σήμερα Κυριακή (30/12), η εκπομπή «Καλή παρέα» με τον Δημήτρη Αλφιέρη, μεταδόθηκε απευθείας από το Γηροκομείο Πειραιώς, προκειμένου να δώσει χαρά και ευχές στους ηλικιωμένους τροφίμους.

Για τις δικές τους ευχές βρέθηκαν εκεί ο διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας, η εκπαιδευτική ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου, ο ιατρός παθολόγος Μανώλης Νικητιάδης, η Πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς Ιωάννα Κονίδη, η Γενική Διευθύντρια και Γυμνασιάρχης των Εκπαιδευτηρίων Κυριακή Κούβαρη και ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Πειραϊκή Εκκλησία» Κώστας Δαντίλης.

Μουσική συντροφιά στους εκεί παρευρισκομένους αλλά και στους ακροατές του ALPHA 98.9 κράτησαν η Στέλλα Κονιτοπούλου, την οποία συνόδεψαν ορχηστρικά ο Βασίλης Κλουβάτος, ο Στέλιος Τζανέτης, ο Δημήτρης Ράπτης και ο Βασίλης Οικονόμου, καθώς επίσης και η Όλγα Βενέτη, την οποία συνόδεψε ο πιάνο ο μεγάλος μάεστρος κ.Χάρης Ανδρεάδης.

Παρών και Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Γηροκομείου Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα, ιδίως στις παρούσες συγκυρίες, με την αγαστή πάντα συνεργασία όλων των φορέων της πόλης μας.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ομίλου κ.Δημήτρη Κοντομηνά και την Διεύθυνση του σταθμού για την έμπρακτη πάντα στήριξη και συμπαράσταση του ALPHA στις δράσεις της τοπικής μας Εκκλησίας.

Τέλος εξέφρασε ευχαριστίες και ευχές εκ μέρους όλων των παρισταμένων μελών της εφορίας προς όλους υπογραμμίζοντας ότι το Γηροκομείο Πειραιά «είναι ένα μεγάλο σπίτι, μια μεγάλη οικογένεια η οποία με ζεστασιά σκεπάζει τους ηλικιωμένους αδελφούς μας και δίνει την δυνατότητα σε πολλές ανθρώπινες υπάρξεις να βρίσκουν μια ζέστη αγκαλιά».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων