18/12/2018 18/12/2018 Κανείς αλειτούργητος τα Χριστούγεννα! 5 λειτουργικές ευκαιρίες στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς Και τα φετινά Χριστούγεννα, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, θα υπάρχουν εναλλακτικές λειτουργικές ευκαιρίες, τόσο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Γρ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς), όσο και στο ενοριακό Παρεκκλήσιο της Αγίας Όλγας (Γενναδίου 4, Πειραιάς). Στόχος την Ενορίας είναι να συμμετάσχουν...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2018 - 10:56

“Κανείς αλειτούργητος τα Χριστούγεννα”

Διαδώστε:
“Κανείς αλειτούργητος τα Χριστούγεννα”

Κανείς αλειτούργητος τα Χριστούγεννα! 5 λειτουργικές ευκαιρίες στην Ευαγγελίστρια Πειραιώς

Και τα φετινά Χριστούγεννα, όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στην Ενορία Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, θα υπάρχουν εναλλακτικές λειτουργικές ευκαιρίες, τόσο στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας (Γρ. Λαμπράκη 41, Πειραιάς), όσο και στο ενοριακό Παρεκκλήσιο της Αγίας Όλγας (Γενναδίου 4, Πειραιάς).

Στόχος την Ενορίας είναι να συμμετάσχουν όλοι στη λειτουργική εμπειρία των Χριστουγέννων και κανείς να μην μείνει αλειτούργητος.

Στην Ευαγγελίστρια θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, που θα ξεκινήσει στις 9.30 μ.μ..

Το πρωί των Χριστουγέννων, θα τελεσθούν ο Όρθρος και η 1η θεία Λειτουργία που θα ξεκινήσουν στις 5 π.μ., η 2η στις 8.30 π.μ. και η 3η στις 10.00 π.μ.

Στην Αγία Όλγα ο Όρθρος και η θεία Λειτουργία θα ξεκινήσουν στις 7 π.μ..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων