15/11/2018 15/11/2018 Η πρόταση συμφωνίας με την κυβέρνηση δεν θα γίνει αποδεκτή από την Ιεραρχία, σε αυτή τη μορφή, εκτιμά με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ ο Μητροπολίτης Πειραιώς  κ. Σεραφείμ, τονίζοντας ότι με την Συνταγματική Αναθεώρηση που προωθεί η κυβέρνηση και ιδίως με το άρθρο 13 «θέλουν να μειώσουν την Εκκλησία». Αναφερόμενος στην προωθούμενη συμφωνία μεταξύ της...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 10:48
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2018 - 11:23

Μητρ. Πειραιώς: Η συμφωνία δεν θα εγκριθεί από την Ιεραρχία

Διαδώστε:
Μητρ. Πειραιώς: Η συμφωνία δεν θα εγκριθεί από την Ιεραρχία

Η πρόταση συμφωνίας με την κυβέρνηση δεν θα γίνει αποδεκτή από την Ιεραρχία, σε αυτή τη μορφή, εκτιμά με δηλώσεις του στο ΣΚΑΙ ο Μητροπολίτης Πειραιώς  κ. Σεραφείμ, τονίζοντας ότι με την Συνταγματική Αναθεώρηση που προωθεί η κυβέρνηση και ιδίως με το άρθρο 13 «θέλουν να μειώσουν την Εκκλησία».

Αναφερόμενος στην προωθούμενη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου, υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να το δεχτεί κάθε λογικός άνθρωπος. Θεωρώ ότι οι αδελφοί Ιεράρχες στη συνεδρίαση θα είμεθα σύστοιχοι και σύψυχοι».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων