14/01/2019 14/01/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στις 14 Ιανουαρίου 2019 καθώς επίσης και την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ εξήρε το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας προσφέροντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, αφού ανακοίνωσε την αγορά ενός υπερσύγχρονου σχολικού...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2019 - 20:16

Σημαντική Δωρεά στην Ι.Μητρόπολη Πειραιώς

Διαδώστε:
Σημαντική Δωρεά στην Ι.Μητρόπολη Πειραιώς

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού στις 14 Ιανουαρίου 2019 καθώς επίσης και την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ εξήρε το έργο της τοπικής μας Εκκλησίας προσφέροντας μεγάλη χαρά και ικανοποίηση στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, αφού ανακοίνωσε την αγορά ενός υπερσύγχρονου σχολικού λεωφορείου το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των Εκπαιδευτηρίων μας και ιδιαίτερα παιδιών με κινητικά προβλήματα.

Παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής σκηνής της χώρας, Δήμαρχοι, Τοπικές Αρχές, καθώς και εκπρόσωποι επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων.

Για έκτη συνεχή χρονιά οι Πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και των παραγωγικών φορέων της πόλης μας που, επί σειρά ετών, υπηρετούν την επιχειρηματικότητα, πραγματοποίησαν την κοινή αυτή εκδήλωση η οποία έγινε στην αίθουσα «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ» του Μεγάρου του ΕΒΕΠ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων