22/03/2020 22/03/2020 Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Πειραιϊκής Εκκλησίας, θα συνεχίσει να αναμεταδίδει τις προβλεπόμενες, για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Την Τετάρτη 25η Μαρτίου, ημέρα της διπλής Εθνικής μας Εορτής, ο πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ θα μεταδώσει απευθείας εικόνα από τον...
22 Μαρτίου, 2020 - 22:55
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2020 - 22:57

25η Μαρτίου: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑ από την Αγία Τριάδα Πειραιώς

Διαδώστε:
25η Μαρτίου: ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΙΚΟΝΑ από την Αγία Τριάδα Πειραιώς

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Πειραιϊκής Εκκλησίας, θα συνεχίσει να αναμεταδίδει τις προβλεπόμενες, για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, Ιερές Ακολουθίες της Εκκλησίας μας από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Την Τετάρτη 25η Μαρτίου, ημέρα της διπλής Εθνικής μας Εορτής, ο πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικός σταθμός ΑΛΦΑ θα μεταδώσει απευθείας εικόνα από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς, όπου θα Ιερουργήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.Σεραφείμ.

Από τις 7:00 έως τις 8:00 το πρωί η τηλεόραση του Άλφα θα μεταδώσει την Ακολουθία του Όρθρου και στην συνέχεια έως τις 10:00 με συνεχείς απευθείας συνδέσεις θα μεταδίδει την Θεία Λειτουργία και το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Τούτες τις δύσκολες ώρες ας εντείνουμε όλοι τις Προσευχές μας προς τον Δωρεοδότη Χριστό μας, προκειμένου να μας ελεήσει και να μας απαλλάξει από την λοιμώδη αυτή νόσο που ταλαιπωρεί όχι μόνο την χώρα μας, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων