17/04/2019 17/04/2019 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.Σεραφείμ, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, εν όψει της μεγάλης εορτής της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, θα προσφέρει περισσότερα από 7.000 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι σε συνανθρώπους μας – Πειραιώτες και όχι μόνο – οι οποίοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης. Αξίζει να...
17 Απριλίου, 2019 - 18:40

7.000 “δέματα αγάπης” από τον Πειραιώς Σεραφείμ

Διαδώστε:
7.000 “δέματα αγάπης” από τον Πειραιώς Σεραφείμ

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, κ.Σεραφείμ, την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019, εν όψει της μεγάλης εορτής της Λαμπροφόρου Αναστάσεως του Κυρίου μας, θα προσφέρει περισσότερα από 7.000 δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το πασχαλινό τραπέζι σε συνανθρώπους μας – Πειραιώτες και όχι μόνο – οι οποίοι αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα διαβίωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δέματα προσφέρονται αδιακρίτως προς κάθε εμπερίστατο συνάνθρωπό μας που βρίσκεται σε πραγματική ανάγκη.

Τόσο το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, όσο και τα Ενοριακά, συμπαρίστανται εμπράκτως στον αγώνα επιβίωσης οικογενειών που στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα.

Η Φιλανθρωπική αυτή δράση της τοπικής Εκκλησίας θα λάβει χώρα στις 8:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, συμπολιούχου Πειραιώς.

Οι Ιεροί Ναοί της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς θα προσφέρουν φαγητό και τρόφιμα, καθ’ όλη την διάρκεια της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων